SCHILDERWERKEN


 

Goed schilderwerk laat zich door de jaren heen gelden, helemaal als u gebruik maakt van een dienstverlening die gericht is op een duurzaam resultaat. De beschermende werking is evenzeer belangrijk als het uiterlijke resultaat. Deze twee liggen dan ook in dezelfde lijn. Goed schilderwerk op bijvoorbeeld uw kozijnen zorgt ervoor dat ze beschermd blijven en beschadigingen daaraan uitblijven. Het kan u dus zelfs geld besparen. Onder de werkzaamheden versta ik onder andere het afkitten van kozijnen, kieren en naden. Als uit de inspectie blijkt dat een vochtbehandeling noodzakelijk is dan wordt dat uiteraard voor u uitgevoerd. Een schimmelwerende coating voor bijvoorbeeld in de kelder of badkamer behoort tot de mogelijkheden. Hoe de precieze werkzaamheden er ook uitzien ik zorg altijd voor een perfecte afwerking. Wilt u meer weten, zoekt u een vrijblijvende offerte of advies? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Vochtbehandeling: Dit word altijd eerst onderworpen aan een grondige inspectie, eventueel met een deskundige van de fabrikant, maar normaal gesproken is er voor ieder probleem een gepaste oplossing. Ik kan eventueel ook voor een schimmelwerende coating zorgen zowel voor uw buitengevel als voor de kelder of badkamer.

Kitten: Het afkitten van kozijnen, naden en kieren behoort ook tot de werkzaamheden.

Uiteraard maakt het voor mij geen verschil of het nieuw of oud schilderwerk is, ik sta garant voor een perfecte afwerking.

 

Tevens ben ik beschikbaar voor veel voorkomende werkzaamheden op het gebied van:

 

  • Spuitwerk

Ik ben gespecialiseerd in spuitwerk voor wanden en plafonds. Als ervaren vakman zullen de werkzaamheden geheel aansluiten op al uw wensen. Bij mij is kwaliteit zeer belangrijk, doordat ik als spuiter regelmatig cursussen volg blijf ik de kwaliteit hoog houden en verbeteren.

 

  • Behangwerk

Bij Reneerkens Schilders- en Glaszettersbedrijf zijn wij van mening dat wandafwerking niet alleen met verf een prachtig resultaat geeft. Maar dat behang een bijzondere wandafwerking voor uw huis kan zijn. Ik kan u adviseren over de vele opties die er zijn qua materiaal en kleur voor uw ruimtes.

 

  • Herstelwerkzaamheden Stucwerk

Ook voor stucwerk bent u aan het goede adres voor het afwerken van uw wanden en plafonds. Wij kunnen u adviseren wat de beste keuze is in uw geval; glad, structuur of zeer grof stucwerk. Ook bij de keuze van een goed bijpassende kleur voor uw ruimtes, kunnen wij u van dienst zijn.

 

  • Kleine voorkomende timmerwerkzaamheden

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij mij terecht voor kleine timmerwerkzaamheden. Bij mij staat de klant steeds op de eerste plaats. In een verkennend gesprek overleg ik met uw wat uw wensen zijn, en maken we samen en plan om deze te realiseren.

 

mail: info@reneerkens.nl            
Telefoon:  043-3656979 / 06-15082545