HOUT-ROTHoutrot is helaas een vaak voorkomende klacht. In het bijzonder bij kozijnen gemaakt van zachtere houtsoorten. De oorzaak ligt in de blootstelling aan de elementen en niet tijdig onderhouden schilderwerk. Ongeacht de reden zijn de gevolgen altijd hetzelfde. Een sterke vermindering van de isolerende werking. Maar ook een raam dat slecht sluit en dus ook een risico vormt voor insluipgevaar en schade die, als er niks aan gebeurt, alleen maar zal toenemen.

Toch is vervangen vaak niet nodig. Aan de hand van een uitgebreide inspectie kan ik precies achterhalen wat er nodig is voor een passende houtrotreparatie. Zo bespaart u de nodige kosten door het nodeloze vervangen van de kozijnen te voorkomen.

Ik maak gebruik van hoogwaardige reparatiemiddelen. Deze zijn op basis van epoxyharsen. Het voordeel hiervan is dat het naadloos aansluit bij het gezonde hout. Daarnaast neemt het geen vocht op. De mogelijkheden zijn zeer ruim. Na de reparatie kunt u het onderscheid tussen het gerepareerde en het gezonde hout niet zien.

Meer weten over uw mogelijkheden? Neem contact op.
mail: info@reneerkens.nl            
Telefoon:  043-3656979 / 06-15082545