GLASGlas zetten is noodzakelijk bij een gebroken raam. Echter kan het, helemaal nu, zeer verstandig zijn om voor dubbelglas te kiezen als er nog sprake is van enkelglas. Dubbelglas is een investering die zichzelf terugbetaalt. U bespaart aanzienlijk in de stookkosten aangezien er veel beter geïsoleerd wordt. Dezelfde isolatie die de warmte binnen houdt zorgt er ook voor dat de warmte van een zomerdag buiten blijft. Daarnaast heeft dit glas ook een geluidsisolerende werking die sterk zal bijdragen aan uw woongenot. De betere isolatie zorgt er ook voor dat er minder condens zal vormen. Dit maakt dat er geen water op de kozijnen en ramen terecht komt. Het schilderwerk zal dan ook veel langer meegaan.

Als ik uw glas vervang zorg ik er gelijk voor dat de kit en stopverf waar nodig vervangen worden. Zo geniet u optimaal van de sterke isolerende werking.

Meestal is het mogelijk om de vleugels of de deur naar onze werkplaats te vervoeren. Natuurlijk zorgen wij voor een tijdelijke noodvoorziening tot uw ramen of deur door ons kunnen worden gemonteerd. Hier wordt alles omgebouwd zoals afgesproken met u. Daarna wordt alles in zijn geheel afgewerkt en gegrond, voor het weer terug wordt geplaatst.
Op die manier kan ik u een totaalpakket aanbieden. Ook het afwerken in een fraaie kleur behoort tot de mogelijkheden. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen in het vervangen of het herstellen van uw glas? U kunt altijd contact opnemen voor advies of een vrijblijvende offerte.
mail: info@reneerkens.nl            
Telefoon:  043-3656979 / 06-15082545